torsdag 30 augusti 2018

Skärmväggar...


Projekt ny sittplats i trädgården fortskrider. Det tar tid, men vem har bråttom.
Måste prova om stolarna passar. :) 
Ännu har vi inte monterat ihop den fina rosenbågen, men markspjut och stolpar är inhandlat. En skärmvägg är också beställd.

På poolsidan köpte vi dessa skärmar från Bauhaus.  Det var ett bra pris på nätet, 399 kr inkl frakt, vilket var billigare än i butiken.  Dessutom fick vi fina (gratis) lastpallar att lägga både sten och jordsäckar på ;)
När det gäller nya sittplatsen ville vi,  för att på ett sätt knyta ihop platserna, ha likadana skärmar som vi redan har vid altanen.  Vi fick först googla lite för att se vad det var för något vi hade monterat där. Visade sig vara en rejält mycket dyrare skärm.  Jabo Exclusive Atalante... Jojo, fint ska det va´. Den rackarn kostar tydligen 4 gånger mer än den vi har monterat vid poolen. 😲

Vi beställde i alla fall skärmen och inväntade leverans. 🚛 Leveransen skedde i måndags.  Fel skärm. Vi fick den som var 180 cm hög, inte 120 som vi ville.
Efter samtal och mail fick vi besked om att vi skulle få en ny skärm levererat. Den kommer snart hoppas vi, företaget som vi beställde av var i alla fall mycket tillmötesgående.

I går fick vi dessutom beskedet att vi får behålla den felaktigt levererade skärmen.

Så nu måste jag ju komma på ett nytt projekt, få se nu... Var ska vi ställa den...

Jag är i alla fall väldigt förvånad att man inte vill ha tillbaka en så dyr produkt. Alla jag pratat med säger att det antagligen kostar mer att frakta tillbaka den än att låta oss behålla den.

Så för att citera en gammal arbetskamrat, när han käkade av mitt godis på jobbet: "Gratis är gott"...

Så tack JABO för den fina skärmen, jag lovar ta väl hand om den. 💗





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar